PRIVACY POLICY

Barbershopstiiv.com is een website geregistreerd op naam van Vranckx Steven in België onder het BTW nummer BE04784.192.738 (“wij”, “we”, “onze”, “ons”). De hoofdzetel is gelegen te Schaffensestraat 14, 3290 Diest, België. Wij zijn commercieel actief op  (de “website”, “site”). In deze Privacy Policy beteken ik de verwijzingen naar “u” elke persoon die ons of de website gegevens verstrekt. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Barbershop StiiV hecht veel belang aan de privacy van de gebruiker van zijn website en respecteert daarom de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer inzake de verwerking van persoonsgegevens. Wij zullen enkel maar informatie verzamelen wanneer dat voor ons noodzakelijk en relevant in de communicatie naar u toe.

 

De website is vrijblijvend te bezoeken en daarbij kan u informatie raadplegen zonder het doorgeven van persoonlijke gegevens. 

Barbershop StiiV verzamelt de door u verstrekte persoonlijke gegevens en behandelt ze in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998. Hierin wordt rekening  gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. De gegevens worden behandeld als vertrouwelijke informatie en worden noch uitgewisseld, noch verhuurd, noch verkocht aan derden, behalve om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en in geval van uitdrukkelijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten.

 

De informatie wordt verzameld met oog op:

– bezoekers op onze website te identificeren.

– het verstrekken van de door uw gevraagde informatie.

– marketingdoeleinden (klantenvoordelen, direct mail, opiniepeilingen…)

 

Cookies

De website kan gebruik maken van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de harde schijf van uw computer bewaard worden. Deze bevatten geen persoonlijke informatie, maar dienen om jouw volgend bezoek aan onze site te vergemakkelijken. U kan het gebruik van cookies uitschakelen in uw browserinstellingen. Hou er wel rekening mee dat daardoor het bezoek aan deze website minder vlot kan verlopen.

De website maakt gebruik van dienst van Wix. Wix maakt gebruik van cookies om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerde analyses weer te geven (inclusief uw IP-adres). 

 

 

Uw persoonsgegevens

U kan uzelf, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Daartoe kan u zich schriftelijk richten tot Barbershop StiiV, Schaffensestraat 14, 3290, België of via barbershopstiiv@telenet.be.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. U  kan op elk ogenblik vragen dat uw persoonsgegevens uit het bestand van Barbershop StiiV verwijderd worden. U kan zich hiervoor wenden tot barbershopstiiv@telenet.be.

Door de website te gebruiken, aanvaardt u de op dat ogenblik geldige privacybeleid en gebruikersvoorwaarden. Barbershop StiiV behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik dit privacybeleid te wijzigen, aan te passen of te vervangen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aldus raadzaam deze privacyverklaring regelmatig na te lezen.

 

Deze privacyverklaring valt onder de Belgische wetgeving.

Meer informatie over de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995, vindt u terug op http://www.privacy.fgov.be.

 

 

  • White Instagram Icon

Barbershop StiiV

Schaffensestraat 14

3290 Diest

0485.14.41.90

Openingsuren

Di 14u - 18u

Wo 9u-12u   -   13u30-18u

Do 16u  - 19u30

Vr 16u - 19u30

Za 9u - 17u 

 Woensdag zonder afspraak  

©2019 by Barber StiiV. Created by Cgraphy